miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: Zoli Toth Sistem

Abonare RSS

Festivalul „Enescu”: Zoli Toth va cânta cinci piese în premieră mondială absolută

După un an de pauză muzicală, Zoli Toth revine pe scenă cu un concert de muzică clasică în cadrul Festivalului Internaţional ”George Enescu”. În 27 septembrie, de la ora 19.30, în Piaţa Festivalului (lângă Ateneul Român), Zoli va susţine  concertul  ”Classic and Smart” alături de Silvestri Orchestra, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare. Piesele incluse în repertoriu vor fi interpretate la ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: „În showbiz nu m-au ajutat prea mult studiile muzicale”

Artistul nonconformist pe care l-ați ascultat, ani la rând, cântând în trupa SISTEM, pregătește un spectacol inedit pentru publicul său. Pe 27 septembrie, Zoli Tóth va urca din nou pe scena Festivalului „George Enescu”, unde va interpreta cinci piese în premieră mondială absolută. Pretext ideal pentru a-l invita la un interviu despre muzică, showbiz și felul în care cele două ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth revine pe scenă, la Festivalul „George Enescu”

La un an de la ultimul concert SISTEM, Zoli Tóth revine pe scena muzicală, cu un concert de muzică clasică, în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. În septembrie 2012, Zoli a anunţat că trupa SISTEM ia o pauză pe perioadă nedeterminată şi că are nevoie de timp pentru a-şi da seama ce va face în continuare. Rezultatul unui an de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus