vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Zoli Toth

Abonare RSS

Zoli TOTH Project a lansat un nou videoclip, „Choral 147”

Miercuri, 4 martie, într-un cadru elegant, înconjurat de profesionişti ai industriei muzicale, artişti de elită şi presa de specialitate, Zoli TOTH a lansat „Choral 147”, cel mai nou videoclip al proiectului care îi poartă numele. Regia este semnată de Dorin Marcu, iar piesa compusă de Adrian Enescu este o combinaţie de mai multe genuri muzicale, clasic şi electro. Clipul prezintă ... Citeşte mai departe »

Zoli Toth Project ajunge la Festivalul Dilema Veche 2014

Zoli Toth, alături de Zoli TOTH Project, va prezenta spectacolul „Bach in ShowBiz” la ediţia a treia a Festivalului Dilema Veche, care va avea loc, în perioada 22-24 august, în Alba Iulia. Adresat dilematicilor de pretutindeni, festivalul propune trei zile de cultură şi sărbătoare în cea mai frumoasă cetate din România. Alaturi de Zoli Toth sunt invitați artişti de renume, ... Citeşte mai departe »

Zoli Toth este Bach în ShowBiz

Zoli Toth – promotorul muzicii neconvenţionale de percuţie din România – este „Bach în ShowBiz”, din 30 aprilie. Artistul pregăteşte un spectacol extraordinar, cu muzică de Adrian Enescu, pe teme de Johann Sebastian Bach, completată cu un show unic de proiecţii 3D marca „Lea Ateliers Nomad”. Toate acestea, într-un turneu naţional extraordinar. Fondator şi lider al celebrei trupe SISTEM, Zoli ... Citeşte mai departe »

Zoli Toth organizează a doua ediție a galei ON AIR MUSIC AWARDS

În 29 aprilie 2014, Zoli Toth organizează gala ON AIR MUSIC AWARDS, eveniment ce îşi propune să aducă în atenţia unui public cât mai larg şi să omagieze realizări ale artiştilor şi genurilor muzicale mainstream, dar şi pe acelea ale artiştilor şi genurilor muzicale de nişă. A doua ediţie a Galei Elitei Industriei Muzicale din România va avea loc la ... Citeşte mai departe »

Festivalul „Enescu”: Zoli Toth va cânta cinci piese în premieră mondială absolută

După un an de pauză muzicală, Zoli Toth revine pe scenă cu un concert de muzică clasică în cadrul Festivalului Internaţional ”George Enescu”. În 27 septembrie, de la ora 19.30, în Piaţa Festivalului (lângă Ateneul Român), Zoli va susţine  concertul  ”Classic and Smart” alături de Silvestri Orchestra, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare. Piesele incluse în repertoriu vor fi interpretate la ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: „În showbiz nu m-au ajutat prea mult studiile muzicale”

Artistul nonconformist pe care l-ați ascultat, ani la rând, cântând în trupa SISTEM, pregătește un spectacol inedit pentru publicul său. Pe 27 septembrie, Zoli Tóth va urca din nou pe scena Festivalului „George Enescu”, unde va interpreta cinci piese în premieră mondială absolută. Pretext ideal pentru a-l invita la un interviu despre muzică, showbiz și felul în care cele două ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth revine pe scenă, la Festivalul „George Enescu”

La un an de la ultimul concert SISTEM, Zoli Tóth revine pe scena muzicală, cu un concert de muzică clasică, în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”. În septembrie 2012, Zoli a anunţat că trupa SISTEM ia o pauză pe perioadă nedeterminată şi că are nevoie de timp pentru a-şi da seama ce va face în continuare. Rezultatul unui an de ... Citeşte mai departe »

„EcoFrecvența”, la 600 de ediții. Zoli Tóth are cea mai longevivă emisiune eco din România

În iulie 2013, proiectul EcoFrecventa, realizat de Zoli Tóth, aniversează 600 de ediţii difuzate la Naţional FM. Astfel, proiectul este cea mai longevivă emisiune de radio din România care abordează teme precum protecţia mediului şi implicare în cauze sociale. „EcoFrecvența” constă într-o serie de pastile zilnice pe tema protecţiei mediului şi o emisiune săptămânală de o oră difuzată miercurea în ... Citeşte mai departe »

„Prelude”, cântată la marimba: Zoli Tóth şi-a făcut debutul muzical solo

În cadrul finalei „Românii au talent” de la Pro TV de vineri, 10 mai 2013, unul dintre invitaţii speciali din platou a fost Zoli Tóth. El a susţinut un moment muzical solo, pentru prima dată după ce trupa SISTEM a anunţat, în toamna anului trecut, că va lua o pauză pe termen nedeterminat.  Zoli a cântat la marimba, un instrument ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: Nu vreau să schimb nimic în muzică, ci să aduc în atenţia publicului valori autentice

Pe 15 aprilie 2013, Zoli Tóth, alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească, să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni. De curând, Zoli ne-a vorbit ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus