joi , 7 decembrie 2023

Eugenia Vodă reia emisiunea „Profesioniștii”, din 2 martie

VodaE

Emisiunea Profesioniştii revine la TVR 1 cu un sezon de premiere începând de sâmbătă, 2 martie. Invitatul Eugeniei Vodă va fi un cunoscut „actor politic”: primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în acelaşi timp profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Întrebat dacă este „un profesionist al medicinei sau mai mult un profesionist al politicii”, Sorin Oprescu obişnuieşte să se definească autoironic: „În orice caz, sunt cel mai bun primar dintre chirurgi şi cel mai bun chirurg dintre primari!”. La întrebarea „Unde e mai mult sânge – în chirurgie sau în politică?”, răspunsul va fi veni fără echivoc de la Sorin Oprescu, în prima ediţie Profesioniştii din noul sezon, difuzată de TVR 1 sâmbătă, 2 martie, de la ora 23.10.

„Profesioniștii”, difuzată la TVR din anul 2000

Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea Profesioniştii este difuzată de TVR 1 din anul 2000 şi a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler. Emisiunea Profesioniştii a fost distinsă cu numeroase premii, printre care „Premiul Clubului Român de Presă” pentru cel mai bun talk-show, „Premiul criticii” pentru cea mai bună emisiune de televiziune, dar şi premiul APTR pentru talk-show. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *