miercuri , 4 octombrie 2023

EXCLUSIV. Joe Cocker: „Dacă aș debuta azi în muzică, nu știu dacă aș reuși să mă afirm”

Joe1

Aflat în plin turneu de promovare a noului său album, „Fire It Up”, ale cărui piese le va cânta live și în România, pe 4 august, la Sala Palatului, Joe Cocker a găsit răgaz pentru a ne răspunde la câteva întrebări. În exclusivitate pentru LaRevista.ro, marele artist își amintește de perioada cea mai grea din cariera sa, marcată de droguri și alcool, și mărturisește că showbiz-ul este astăzi un loc complet diferit față de cel în care el a debutat.

Trăiți în Colorado, SUA de câteva decenii. Vă simțiți american?

Trăiesc în Statele Unite de peste 35 de ani. Mă simt acasă în SUA, dar nu am aplicat niciodată pentru cetățenie și, din păcate, nu pot vota. Încă nu pot să renunț la pașaportul meu britanic. Dar, cu toate astea, am un green card.

Credeți despre cariera dvs. că este legată de destin, mai degrabă decât de alegerile pe care le-ați făcut?

Tot ce pot spune este că am fost foarte norocos, dar am și muncit foarte mult ca să-mi dezvolt stilul. M-am antrenat mult în pub-urile din Anglia.

Când v-a fost cel mai greu în carieră?

Cea mai grea perioadă a fost după turneul „Mad Dogs”; eram complet zdruncinat din cauza drogurilor și a alcoolului. M-am întors în Anglia, m-am urcat în dubă și am călătorit luni de zile.

Ce v-a determinat să rămâneți în showbiz până azi?

Îmi place mult să cânt, acesta este principalul motiv, și atâta vreme cât fanii vin să-mi vadă spectacolul, o să continui să cânt. Showbizul este un domeniu absolut nou față de cum era când am început eu. Dacă aș debuta azi în muzică, nu știu dacă aș reuși să mă afirm.

Dacă v-ați putea întoarce într-un moment anume din viața dvs., ce moment ați alege?

Cred că-mi place unde mă aflu acum. Nu m-aș întoarce.

Care sunt cele mai importante calități ale soției dvs., Pamela?

Pamela a fost alături de mine indiferent de greutăți, ea este unul dintre motivele pentru care încă sunt în viață azi.

Care sunt plăcerile dvs. de zi cu zi?

Ei bine, acum, că nu mai fumez și nu mai beau, îmi place să fac plimbări cu câinii dimineața. Și apoi să mă întorc acasă pentru un mic-dejun zdravăn, știi, un mic-dejun englezesc adevărat.

CITIȚI ȘI VERSIUNEA ÎN LIMBA ENGLEZĂ A INTERVIULUI

SUSȚINE LAREVISTA.RO, PRINTR-O DONAȚIE

Joe Cocker, live la București, pe 4 august

Joe Cocker, live la București, pe 4 august

Joe Cocker va concerta la București duminică, 4 august, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului, concertul fiind organizat de Project Events. Pentru toţi cei care doresc să îl asculte live pe celebrul artist, ultimele bilete se mai găsesc în următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Mulțumim, Project Events, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui material.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *