vineri , 1 decembrie 2023

„Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, în premieră la Godot Café – VIDEO

medi

Medeea Marinescu, una dintre cele mai iubite actrițe de film, se întâlnește în sfârșit cu cel mai în vogă actor de teatru, Marius Manole, într-o comedie a cărei producție este semnată de Asociația INSPIRA. Spectacolul va avea premiera duminică, 10 martie, la Godot Café.
„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se regăsesc, în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând nevoia de a fi înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat.
Hazardul îi aduce împreună pe Manuel si Camilla – doi oameni ce nu au aparent nimic în comun – , ceea ce va genera nenumărate scântei. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie și, mai mult, amândoi au nevoie să se vindece de singuratate.

„Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe, dincolo de orice conveniență socială.

Detalii despre bilete și rezervări puteți afla pe site-ul Godot Café.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *