duminică , 1 octombrie 2023

Facebook, motiv de divorț. Rețelele de socializare afectează tot mai multe relații de cuplu

FacebookFoto: says.com

Facebook și Twitter, precum și alte rețele de socializare, au devenit un factor cheie în relațiile de cuplu, fiind invocate tot mai frecvent în cazurile de divorț.

O persoană din șapte a luat cel puțin o dată în calcul varianta de a divorța din cauza mesajelor publicate pe Facebook și alte rețele de socializare de către partenerul de viață, susține un studiu recent, menționat de Daily Mail. Totodată, o parte dintre participanții la studiu au recunoscut că fac căutări online pentru a descoperi eventuale dovezi ale infidelității partenerilor. În plus, o cincime dintre participanți au declarat că au zilnic dispute cu soții/soțiile din cauza felului în care aceștia folosesc rețelele de socializare.

Studiul a fost comandat de firma de avocatură Slater and Gordon, ai cărei reprezentați spun că tot mai mulți dintre clienții lor identifică Facebook, Skype, Snapchat, Twitter, What’sApp şi alte reţele de socializare pentru rolul important pe care-l joacă în divorţul lor.

Un alt studiu, realizat de compania Censuswide, arată că persoanele căsătorite, femei și bărbați deopotrivă, urmăresc conturile partenerilor lor pentru a identifica cine sunt oamenii cu care aceștia vorbesc cel mai des, cu cine se întâlnesc și care sunt locurile în care merg. Disputele dintre soți au deseori la bază contactarea unor foști parteneri de viață, expedierea de mesaje secrete și publicatea de fotografii pe care le consideră „nepotrivite”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *