luni , 23 mai 2022

„Fata din Vis”: Felicia Filip, într-un spectacol – eveniment la Teatrul Național

FF

Supranumită de presă  soprana  rock a României”, Felicia Filip lansează luni, 18 noiembrie, ora 20:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul „Fata din Vis”.

Spectacolul care va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 20.00, la TNB – Sala Multimedia, include o selecție personală și sentimentală din repertoriul consacrat al rock-ului românesc. Alături de unii dintre cei mai importanți artişti rock ai țării, Felicia Filip va oferi un spectacol live regizat de Cristian Mihăilescu și produs de Mike Godoroja. „Vocea de aur” a liricii româneşti ne invită astfel într-o călătorie de neuitat prin lumea celor mai cunoscute şi fredonate hit-uri ale rock-ului românesc din toate timpurile. Pe scenă îi vor fi alături actorul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, membrii formaţiei Compact, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Şerban Boldijar (Semnal M), Adrian Bărar (Cargo). Producător muzical şi artistic este Mike Godoroja, iar regia artistică îi aparţine lui Cristian Mihăilescu. Vestimentaţia artistei este semnată de designerul Doina Levintza.

Soprana Felicia Filip va lansa, în cadrul acestui spectacol-eveniment, albumul „Fata din Vis”, după ce, cu aproape 30 de ani în urmă, trupa Compact lansa nemuritorul hit cu acelaşi nume.

După modelul Montserrat Caballe – Freddie Mercury, soprana Felicia Filip este cea care a deschis drumul rock-ului simfonic în România. Începută în 1996, colaborarea cu trupa IRIS a avut un succes fulminant, ce a culminat cu lansarea albumului „Filipissima”. De data aceasta, soprana Felicia Filip readuce în atenţia publicului zece piese care au scris istorie, piese lansate de-a lungul timpului de Compact, Holograf, Iris, Direcţia 5, Roşu şi Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx şi Mircea Baniciu.

Turneu național alături de întreaga echipă

La sfârşitul concertului, spectatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu Felicia Filip în cadrul unei sesiuni de autografe. Artista, alături de întreaga echipă, plănuieşte deja un turneu de promovare a albumului „Fata din Vis” în principalele oraşe ale Romaniei.

Soprana Felicia Filip este una dintre cele mai importante voci lirice ale lumii. Presa internațională a numit-o „Diva céleste” şi „Noua Regină a Traviatei”. A cucerit toate scenele importante de pe glob şi din România şi este unica solistă care a primit toate Premiile Mozart.

Biletele se găsesc la Teatrul Naţional şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I şi 100 de lei categoria a II-a.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus