sâmbătă , 2 decembrie 2023

„Fear the Walking Dead”: It’s a beautiful year to kill zombies!

walking deadfoto

N-aș fi crezut vreodată că „The Walking Dead” o să devină unul dintre serialele mele preferate, iar acum vânez, pur și simplu, apariția fiecărui episod, deși e o dramă greu de urmărit și de „digerat“, cu scene care te pot bântui ore și zile în șir dacă nu te autoeduci să le privești dintr-o perspectivă ceva mai relaxată. După aproape șase sezoane, am atins performața de a asista cu tava de mâncare în brațe la căsăpirea morților vii, înfulecând de zor în timpul acțiunii care la începuturi îmi cam întorcea stomacul pe dos, și nu credeam că mă mai poate surprinde ceva pe acest subiect.

Ei bine, m-a surpins plăcut noul serial – „Fear the Walking Dead”, aflat acum la debutul sezonului 2 – care păstrează terifianta temă, doar că o plasează într-un alt decor, cu noi personaje, și îi oferă o abordare mai subtilă și mai emoțională, dar perfect capabilă să te țină cu inima-purice și cu ochii lipiți de ecran.

Plasată în acelaşi univers ca „The Walking Dead”, acțiunea seriei „Fear the Walking Dead” explorează desfăşurarea apocalipsei zombilor din perspectiva unei familii destrămate. În Los Angeles, un oraș unde oamenii vin să scape şi să îşi îngroape trecutul, o epidemie misterioasă ce transformă morții în monștri nesătui distruge fragilul echilibru pe care consilierul școlar al liceului, Madison Clark (Kim Dickens) şi profesorul de limbă engleză Travis Manawa ( Cliff Curtis) au reuşit să îl creeze în viaţa lor. Presiunea zilnică de a uni două familii în timp ce fac faţă unor copii rebeli, visători sau dependenţi de droguri a pierdut din prioritate atunci când societatea a început să se destrame. Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă refugiindu-se temporar în proprietatea îngradită de garduri cu vedere la ocean a lui Strand. Pe masură ce agitaţia civilă creşte şi zombie încep să preia oraşul, Strand se pregăteşte să evadeze pe „Abigail“, iahtul său ancorat în larg. Având ca producători executivi pe: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert, „Fear the Walking Dead” îi are în rolurile principale pe Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel),Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) şi Colman Domingo (Strand).

Sezonul 2 al seriei „Fear The Walking Dead” va avea la noi premiera pe 11 aprilie, simultan cu premiera AMC din Statele Unite.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *