marți , 5 decembrie 2023

Felicia Filip este noul director al Operei Comice pentru Copii

FF

Opera Comică pentru Copii are, începând de astăzi, un nou director: Felicia Filip. Desemnată manager în urma câștigării concursului organizat de Primăria Municipiului București, soprana de renume mondial va ocupa acest post până la finalul anului 2017.

„Pentru mine, acest moment reprezintă o continuitate, dar și un punct de pornire. Voi prelua tot ceea ce a fost pozitiv și voi adăuga multe alte inițiative și proiecte care să pună Opera Comică pentru Copii în acord cu prezentul și să pregătească viitorul. Copiii, cei mai importanți beneficiari ai întregii noastre activități, evoluează uimitor de rapid. Trebuie să ținem pasul cu ei, să îi interesăm, să-i facem să ne iubească. Alături de toți colegii mei, alături de domnul primar Sorin Oprescu și de angajații Primăriei Municipiului București, care cu generozitate ne susțin, voi reuși. Vom fi și mai buni. Suntem împovărați cu o mare responsabilitate: formarea de caractere. Pentru normalitate, pentru viitorul ei demn, România trebuie să își modeleze cu grijă copiii de azi,  conșțiințele de mâine. Prin cultură. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Felicia Filip, din nou postură de Manager al Operei Comice pentru Copii.

Dintre programele noi pe care noul manager le propune se numără: Biblioteca poveștilor (acțiuni ample de apropiere a copiilor de carte),  Grădina Operei (activități, târguri în aer liber dedicate celor mici), Cu familia la Operă (atragerea familiei  reunite, spre marea  muzică).

Opera Comică pentru Copii este o instituție de spectacol, înființată în anul 1998, și se află în subordinea Primăriei Generale a Municipiului București. Activitatea operei se desfășoară în sala renovată a fostului Teatru Giulești (Bd. Giulești, nr 16), repertoriul cuprinzând peste 60 de titluri de operă, musical și balet.

Foto: feliciafilip.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *