joi , 7 decembrie 2023

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani

Sexualitate

Femeile ating punctul maxim al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 31 de ani, arată un nou studiu. Conform analizei, realizată cu ajutorul a 2.000 de persoane, acesta este momentul în care reprezentantele sexului frumos se simt cel mai confortabil în cadrul relațiilor intime, întrucât au acumulat suficientă experiență și se cunosc pe ele însele îndeajuns de bine ca să se poată bucura de satisfacție sexuală maximă.  

Iar dacă se află într-o relație fericită, care durează de mai multă vreme și le-a oferit ocazia de a se apropia mult partenerul lor, atunci femeile la această vârstă sunt mai dornice să se exprime fizic, a mai dezvăluit studiul, citat de Daily Mail. Sondajul a mai arătat că femeile ating cel mai slab nivel al încrederii în propria sexualitate la vârsta de 25 de ani, din cauza faptului că-și fac prea multe griji referitoare la felul în care arată.

De partea cealaltă, bărbații au cea mai multă încredere în capacitățile lor sexuale la începutul anilor 30 ai vieții, atingând potențialul maxim din acest punct de vedere la vârsta de 33 de ani.

Ce alte date interesante s-au mai descoperit:

Oamenii au declarat, în majoritate, că cel mai important ingredient al unei vieți sexuale fericite este „chimia”, comunicarea și faptul că se simt „în largul lor” în preajma partenerului.

Respondenții au declarat, per total, că 44 % dintre partenerii lor din trecut au fost potriviți din punct de vedere sexual.

O treime dintre participanții la studiu au spus că partenerul actual nu este cel mai bun pe care l-au avut, în ce privește compatibilitatea sexuală.

30 % dintre respondenți au mărturisit că se simt „captivi” într-o viață sexuală dominată de rutină.

Patru din zece participanți la studiu au fost de părere că numărul de parteneri sexuali pe care o persoană i-a avut nu infuențează în niciun fel dacă sunt buni sau nu la pat.

Mai mult de jumătate dintre respondenți au spus că sexul devine din ce în ce mai plăcut, cu cât relația este mai lungă.

44 % dintre oamenii care au răspuns la sondaj cred în dragostea la prima vedere – 23 % dintre cei care erau implicați în relații au știut că vor să fie cu partenerul lor la câteva ore de la prima întâlnire, în timp ce unul din zece a știut asta „instantaneu”.

Foto: www.sheknows.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *