miercuri , 18 mai 2022

Femeile împart la trei, bărbații înmulțesc cu trei! Ambele sexe mint în privința fostelor iubiri

cuplu

Cu toții presupunem de multă vreme că femeile nu dezvăluie niciodată numărul real al partenerilor lor de sex, și că bărbații tind să „înflorească” astfel de informații pentru a-și crește masculinitatea în ochii celor din jur. Acum, un studiu confirmă aceste bănuieli, arătând că femeile împart la trei cifra ce reprezintă fostele lor iubiri, în timp ce bărbații o înmulțesc cu trei.

Mai mult de jumătate dinte reprezentantele sexului frumos participante la studiu au mărturisit că au mințit în legătură cu fostele lor legături amoroase, atunci când au intrat într-o nouă relație, informează Daily Mail. Femeile, în număr de 1362 și cu vârste cuprinse înte 18 și 30 de ani, au fost întrebate ce minciuni tind să le spună iubiților, ele răspunzând că cele mai multe dintre neadevăruri au fost spuse pentru a proteja ego-ul și sentimentele celor dragi. Totuși, femeile nu sunt total lipsite de egoism atunci când mint, ci o fac frecvent și pentru a plăcea mai mult partenerilor lor. Micile sau marile minciuni se leagă nu doar de numărul de foști iubiți, ci și de mărimea cupei sutienului, de banii cheltuiți pe haine, de vârstă sau greutate. În mod ipocrit, 55 % dintre femei au declarat că s-ar supăra dacă ar fi la rândul lor mințite de actualii parteneri, în timp ce 21 % au spus că ar fi foarte furioase. Apoi 13 % dintre ele au declarat că nu ar mai avea încredere în iubiții lor dacă ar afla că au fost mințite.

Pe de altă parte, 58 % dintre bărbații participanți la studiu au mărturisit că au tendința de a înmulți cu trei numărul fostelor lor cuceriri sexuale, fiind convinși că acest lucru îi face să capete mai multă admirație din partea iubitelor actuale.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus