vineri , 22 septembrie 2023

Festivalul Internațional de Statui Vivante 2017: Caragiale, jucat de actori chinezi

În perioada 30 mai – 5 iunie are loc, în București, cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, în parcurile Humulești, Crângași și Herăstrău (zona Roata Mare). Noutatea absolută a acestei ediții o reprezintă un grup de șase actori chinezi care vor da viață personajelor lui Caragiale din „O noapte furtunoasă”.

„În ansamblul artelor străzii, statuia vivantă ocupă un loc aparte. Misterioasă, surprinzătoare, amuzantă adesea, profundă uneori, statuia vivantă nu poate fi ocolită, atrage privirile ca un magnet, incită la comentarii, propune meditații asupra condiției umane și nu poate fi uitată niciodată. Atunci când personajele pe care vi le propunem sunt atât de diferite în esență, precum Nobel de Steve Jobs, întâlnirea devine din ce în ce mai interesantă!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Teatrul Masca aduce în această ediție a festivalului 15 statui vivante complexe, costume și decoruri inedite și povești aparte, pline de sensibilitate.

Invitații din Austria și Olanda propun publicului bucureștean zeci de personaje, precum Walt Disney, Coco Chanel, W. A. Mozart, Marilyn Monroe sau Madonna înlăcrimată, personaje celebre din toată lumea, fiecare cu specificul timpului său. Momentele artistice propuse de aceștia au depășit de multă vreme granițele europene, fiind prezentate la evenimente de gen din Singapore, Hong Kong, Qatar, Emiratele Arabe Unite sau Bahrain.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii și program pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *