sâmbătă , 2 decembrie 2023

Fiica lui Whitney Houston, deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri

Bobbi Kristina Brownfoto

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown, a fost deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri, după ce a suferit leziuni cerebrale grave în urmă cu cinci luni. Reprezentanții familiei Houston și Brown au declarat presei că starea lui Bobbi „a continuat să se deterioreze” și că ea „se află acum în mâinile lui Dumnezeu”.

Deși cântărețul Bobby Brown a declarat că nu o va deconecta „niciodată” pe fiica lui de la aparatele care o țin în viață, Bobbi Kristina, în vârstă de 22 de ani, a fost externată miercuri din spitalul Emory din Atlanta și mutată într-un centru de îngrijiri paliative, notează Daily Mail. Fiica lui Whitney Houston a suferit leziuni cerebrale ireversibile, spun doctorii, în urma unui episod violent și misterios petrecut în casa ei dintr-o suburbie a Atlantei, în luna ianuarie. Bobbi a fost găsită în cada sa de baie, în stare de inconștiență, prezentând urme de agresiune fizică. Circumstanțele în care a fost găsită sunt foarte similare cu cele în care mama ei a murit, în urmă cu trei ani – găsită decedată, în cadă, într-un hotel din Beverly Hills.

Bobbi Kristina a fost dusă la spital și plasată în comă indusă, iar examenele medicale efectuate de medicii de la Emory Hospital din Atlanta au arătat că leziunile cerebrale sunt grave și ireversibile. Familia Houston a dat publicității o declarație de presă, miercuri, în care afirmă că starea de sănătate a fetei „a continuat să se deterioreze. Astăzi, ea a fost mutată într-un centru de îngrijiri paliative. Este în mâinile lui Dumnezeu acum”.

Nick Gordon, dat în judecată pentru 10 milioane de dolari

În această perioadă, Nick Gordon, logodnicul lui Bobbi, este acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, că i-a provocat acesteia leziuni cauzatoare de moarte, precum și că i-a furat aproximativ 11.000 de dolari din contul bancar, în timp ce ea se afla în comă. Procesul se află în desfășurare în statul Georgia și a fost intentat de administratorii averii lui Bobbi Kristina Brown. Fiica lui Whitney Houston a moștenit de la mama ei o avere de 20 de milioane de dolari. Tutorii săi sunt tatăl ei, rapperul Bobby Brown, și Pat Houston, soția fratelui lui Whitney, Gary.

În luna ianuarie, Bobbi Kristina s-ar fi certat cu logodnicul ei, Nick Gordon, iar episodul zgomotos a fost auzit de martori. Disputa s-a încheiat violent, potrivit acuzațiilor aduse în proces, iar Bobbi ar fi fost atât de grav afectată fizic de comportamentul agresiv al lui Gordon, încât și-a pierdut cunoștința. Când a fost găsită în cadă, „nu prezenta semne vitale de viaţă şi era în stare de inconştienţă, cu faţa în jos în cadă, cu gura umflată şi cu un dinte lipsă”, spun acuzațiile.

Nick Gordon este „fiul adoptiv” al lui Whitney Houston. El a fost crescut de artistă încă de la vârsta de 12 ani, fără a fi însă vreodată adoptat în mod oficial. După moartea vedetei, Bobbi Kristina și Nick au început o relație și au anunțat că s-au logodit, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *