duminică , 24 septembrie 2023

Filmările pentru „Furios și iute 7”, amânate, după moartea lui Paul Walker

Paul-Walker

Filmările pentru „Furios și iute 7” au fost amânate, după moartea actorului Paul Walker, sâmbătă, într-un accident de mașină, anunță studiourile Universal.

„Deocamdată, este responsabilitatea noastră să întrerupem producţia filmului Furios şi iute 7 pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile ale continuării francizei”, spun reprezentanţii studioului Universal Pictures într-un comunicat.

Până la decesul actorului Paul Walker, producătorii realizaseră 55 de zile de filmare și mai aveau nevoie de încă 25, cele mai multe dintre ele necesitând prezența starului. Walker îl interpreta pe Brian O’Conner, un fost ofiţer de poliţie devenit agent FBI şi apoi bandit, pasionat de maşinile de curse. „Este o franciză incredibil de importantă pentru Universal, care trebuie să îşi dea seama cum să o refacă şi cum să abordeze moartea lui Paul Walker cum se cuvine”, a precizat un reprezentant al Universal Pictures.

Cauza morții lui Paul: „răni traumatice și de natură termică”

Rezultatele autopsiei au relevat cauzele morții lui Paul Walker: actorul a decedat în urma multiplelor „răni traumatice și de natură termică”, trupul său neînsuflețit fiind atât de grav afectat de accident, încât a fost identificat doar în urma analizei amprentelor dentare. Rapoartele toxicologice vor fi gata în aproximativ o săptămână, au declarat autoritățile din Los Angeles.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a murit sâmbătă, în localitatea Santa Clarita din California, împreună cu prietenul și consilierul său financiar Roger Rodas, fost pilot de curse, care se afla la volanul unui Porsche Carrera GT. Șoferul a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit de un stâlp și de un copac, iar apoi a explodat.

Paul Walker avea o fiică în vârstă de 15 ani.

Foto: comicbook.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *