duminică , 22 mai 2022

Focuri de armă la Cannes. Christoph Waltz: „M-am temut pentru viața mea”

French actor and member of the Feature F

Actorul Christoph Waltz a declarat că s-a temut pentru viaţa sa la Festivalul de Film de la Cannes, vineri, când un bărbat a tras două focuri de armă în aer. Incidentul s-a petrecut chiar în timp ce Waltz, alături de actorul francez Daniel Auteuil, acordau un interviu live.

„Pentru câteva momente disperate, m-am temut pentru viața mea. Participam la un panel în studioul Canal+, aflat pe plajă, când a apărut un bărbat cu o armă. Cred că era un pistol şi el a tras cu acesta, dar spre norocul meu erau gloanţe oarbe. Apoi el a strigat că are o grenadă, dar din nou spre norocul meu nu era vorba despre nicio grenadă”, a spus Waltz, citat de publicația Daily Mail. „Nu ştiu cine a fost acest bărbat, nici de unde a venit şi nici care era problema lui”, a adăugat actorul austriac, precizând că bărbatul a fost arestat.

După ce au auzit împuşcăturile, cei doi actori şi persoanele care asistau la emisiunea în direct a Canal+ au început să fugă pentru a se pune la adăpost. Polițiștii care l-a arestat pe acest bărbat au descoperit că purta asupra sa un cuţit şi o grenadă, care nu era însă una reală.

Focuri de armă la Cannes

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus