vineri , 8 decembrie 2023

Forbes: topul celor mai influente personalități din lume în 2013

oprah

Printre cele mai influente personalități din lume, în anul 2013, se numără Lady Gaga, Oprah Winfrey și Steven Spielberg, conform topului publicat recent în revista Forbes.

Oprah Winfrey se află pe primul loc în clasament, fiind desemnată personalitatea cea mai influentă pe plan mondial. Aceasta este o premieră pentru realizatoarea TV americană, ea regăsindu-se până acum pe locul al doilea sau pe alte poziții în top. Următoarea în top este cântăreața Lady Gaga, iar regizorul Steven Spielberg este cel de-al treilea pe podium. Beyonce și Madonna se clasează pe poziția a patra, respectiv a cincea. „Nu există nimeni altcineva cu atât de multă consistenţă şi putere”, a declarat Dorothy Pomerantz, editor la Forbes.com. „Există doar trei persoane care au fost incluse în fiecare dintre listele noastre pe care le-am întocmit din 1999 până în prezent. Ei sunt Oprah Winfrey, Howard Stern şi Steven Spielberg”, a mai spus aceasta.

Topul 10 al celor mai influente celebrităţi din lume este completat de cântăreaţa Taylor Swift (locul 6), rockerul Bon Jovi (locul 7), jucătorul de tenis Roger Federer (locul 8), cântăreţul Justin Bieber (locul 9) şi prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (locul 10).

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, care a ocupat primul loc în topul din 2012, a coborât în acest an pe locul al 12-lea.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *