duminică , 8 decembrie 2019

Fotografie rară: John Lennon și fiul lui, Sean

John SeanFoto: tumblr.com

Pe 9 octombrie 1975, chiar în ziua în care împlinea 35 de ani, John Lennon devenea tată pentru a doua oară. Sean Lennon, susprins aici într-o fotografie rară, este singurul copil al fondatorului Beatles cu artista japoneză Yoko Ono.

Imediat după ce Sean a venit pe lume, John Lennon a decis să ia o lungă pauză în carieră. Timp de cinci ani, și-a suspendat orice proiect, petrecându-și timpul cu familia sa și desenând mai mult ca oricând. Mare parte dintre lucrările sale au fost adunate, post-mortem, într-un volum intitulat „Real Love: The Drawings for Sean”. Acei cinci ani petrecuți departe de scenă au reprezentat, pentru artist, singurii în care avea să se bucure de copilul său.

Pe 8 decembrie 1980, John Lennon a fost împușcat, de patru ori, în fața locuinței sale – celebra Dakota Building din New York – de Mark Chapman, care se află și astăzi în detenție. Sean a devenit, la rândul lui, muzician, în timp ce Yoko Ono continuă să trăiască în clădirea Dakota și să susțină turnee în lumea înteagă. Artista, care a împlinit 80 de ani, se pregătește pentru lansarea unui nou album.

***

Citiți și acest interviu cu Elliot Mintz, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui John Lennon:

EXCLUSIV. Elliot Mintz: „Majoritatea celebrităților pe care le-am întâlnit nu erau cele mai fericite persoane”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus