miercuri , 29 noiembrie 2023

Fotografii: cum arată noua locuință a lui Antonio Banderas

antonio banderasfoto

Antonio Banderas a renunțat recent la reședința lui din California și a cumpărat, împreună cu iubita lui, o casă în sud-estul Angliei, un loc pe care-l descrie drept „magic”.

1

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a plătit 3,3 milioane de dolari pentru o locuință cu cinci dormitoare, în care trăiește în prezent alături de iubita lui, Nicole Kimpel, în vârstă de 36 de ani. Noua reședință a artistului spaniol apare într-o serie de fotografii publicate de Daily Mail și realizate înainte ca Banderas să se mute acolo. Construcția se bazează pe mult lemn și sticlă, iar natura dimprejur e minunată, povestește starul. „Surrey mi se pare magic. Nu mai sunt un adept al petrecerilor, așa că acum am spațiul și liniștea necesare să mă pot concentra și să scriu – lucrez în prezent la mai multe scenarii. Mă plimb cu bicicleta prin pădure, sunt înconjurat de natură. Îmi place să mă uit la căprioarele și vulpile care vin la mine în grădină”, spune Antonio Banderas. „Casa e construită cu mult lemn și sticlă, ador conceptul ăsta. Am avut multe locuințe, cu diferite tipuri de arhitectură, dar cred că asta e preferata mea de până acum. E incredibilă, e foarte confortabil să locuiești aici. Iar după-amiaza, când soarele e sus pe cer, casa strălucește ca un diamant”, a adăugat actorul.

2

3

4

5Antonio Banderas și iubita lui, Nicole Kimpel

6

7Locuința are și un spa dotat cu o saună

Antonio Banderas a divorțat de actrița Melanie Griffith în decembrie 2014 și s-a mutat în Anglia împreună cu iubita lui, Nicole, consilier de investiții, de origine olandeză și germană. Starul și fosta lui soție au vândut casa în care au locuit în Los Angeles cu 16 milioane de dolari. Banderas, care a jucat recent în filmul „The 33”, cu Juliette Binoche, plănuiește să-și lanseze în curând o linie vestimentară.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *