sâmbătă , 2 decembrie 2023

Frank Medrano, omul care a făcut din corpul lui o operă de artă

Frank Medrano

Dacă vă plângeți de epuizare după ce ieșiți de la sală, și dacă aveți impresia că antrenamentul pe care-l practicați este deseori un chin, mai gândiți-vă o dată! Frank Medrano, un om care a făcut din corpul său o adevărată operă de artă în mișcare, reprezintă o inspirație pentru oricine își dorește să atingă „Nirvana” în sport.  

Corpul uman – fantastic instrument! Frumos, flexibil, puternic, capabil de miracole. Pur și simplu perfect. Ne poate fi cel mai bun prieten, dacă îl tratăm cu îngăduință și respect. Dacă îi cerem atât cât poate da, și puțin mai mult, doar cât să-l împingem să treacă la următorul nivel. Răspunsul e pe măsură: se supune voinței noastre, și toată truda ne e răsplătită. Primim înapoi exact cât i-am dat, și puțin mai mult. E felul lui de a ne spune „mulțumesc” pentru forma minunată în care l-am modelat.

Frank Medrano. Se antrenează de opt ani, iar astăzi este un fitness guru cu admiratori în toată lumea. „Am decis să încep să mă antrenez după ce ajunsesem într-o formă din ce în ce mai proastă. Mi-era rușine să-mi dau jos tricoul. Eram mereu obosit, încet, slăbit, iar alimentația mea nu îmbunătățea situația deloc. Într-o zi, s-a aprins un bec în mintea mea. Eram sătul să mă simt obosit, încet și slăbit și mi-am dorit să devin mai mare, mai rapid și mai puternic”, povestește Frank Medrano, într-un interviu acordat site-ului cutandjacked.com.

Sportivul se antrenează șase zile pe săptămână, în sesiuni de câte două ore, și respectă o alimentație de tip vegan. El mai spune că performanțele pe care a reușit să le atingă se datorează, așa cum era firesc, unei discipline mentale pe care și-a impus-o încă de la început și de care nu se dezice. „Îmi stabilesc ținte realiste. Mi-am antrenat mintea să creadă că pot face orice vreau, dacă vreau cu adevărat, și mă provoc pe mine însumi la fiecare nou antrenament. Vreau să fiu în cea mai bună formă posibilă, iar dedicația și progresele pe care le fac mă mențin motivat”.

Aplauze!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *