vineri , 22 septembrie 2023

Frivolități obsesive: de la ce nu mă pot abține

accesoriifoto

Am eu multe fixuri când vine vorba de îmbrăcăminte și accesorii, dar marile mele obsesii sunt, într-o ordine care depinde de toane, șalurile, brățările și cerceii. Știți ținutele alea simple despre care ai zice că sunt, de fapt, cam banale? Ați observat cum, de regulă, ce le scoate din banal e tocmai unul dintre accesoriile de mai sus?

Sigur, și un inel spectaculos, o geantă frumoasă sau un colier bine ales pot îndeplini misiunea asta cu la fel de mult succes. Și pentru genți am o obsesie pasiune, dar coliere nu port (simt că-mi atârnă greu de gât și mă sugrumă), iar în afară de inelul de logodnă și de verighetă, n-am alte inele. În schimb, sunt blindată la capitolul șaluri, eșarfe, brățări și cercei! Și când văd câte-un model nou – uitați-vă, de exemplu, la frumusețile de aici! – sunt sigură că mi-aș cumpăra bijuterii ca astea în neștire, dacă aș avea fonduri nelimitate. Probabil că, în timp, mi-ar trebui o cameră dedicată doar lor și un camion separat ca să le transport atunci când mă mut. Slavă Domnului că nu-s milionară! 😄

corina-stoicaPaul are cele mai frumoase cămăși! 

De la ce mă mai abțin cu greu? De la haine din cașmir, paltoane lungi până la genunchi, minimaliste (eventual camel-bej), pantofi sport Nike, tricouri de calitate și cămăși – acum am o pată pe cele bărbătești, de când am început să-i fur cămășile lui Paul, chiar dacă-s cu trei numere mai mari, mi se par atât de cool și cred că vor fi la modă întotdeauna.

Voi ce obsesii frivole aveți?

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *