vineri , 22 septembrie 2023

Gabriel Cotabiţă și Matteo au filmat clipul piesei „Ce zi liniştită” – GALERIE FOTO

Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabiţă și Matteo au filmat recent videoclipul piesei “Ce zi liniştită”, o coproducţie Roton Music / MediaPro Music. Melodia, la care cei doi artişti au început să lucreze încă din toamna anului trecut, a fost finalizată chiar cu puţin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiţă.

Dragostea de viaţă, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă şi relaxarea cu care poţi trece chiar şi peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei „Ce zi liniştită”. „Avem un dar atât de frumos dat de la Dumnezeu, viaţa, încât e păcat s-o trăim cu tensiune”, spune Matteo. „Piesa are o stare foarte calmă, pentru că am fost foarte relaxat când am gândit-o. Şi, mai târziu, Gabi mi-a împărtăşit starea când am lucrat la ea. Mesajul de dincolo de versuri este să fii relaxat şi fără griji, pentru că, din proprie experienţă, stresul şi încordarea nu te ajută în rezolvarea niciunei probleme, îţi ocupă prea mult spaţiu de gândire!”, mai spune cântărețul.

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiţă să colaboreze cu el pentru „Ce zi liniştită”, iar înregistrarea care a avut loc acum câteva luni a fost o experienţă memorabilă pentru Matteo: „Am lucrat de parcă eram colegi de studio de ani de zile, dar am învăţat enorm de la el. Are o experienţă în domeniul muzical de invidiat! Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme… să fii ca nou!”, e de părere Matteo.

Filmări „Ce zi liniștită”, cu Gabriel Cotabiță și Matteo

Videoclipul piesei „Ce zi liniştită”, regizat de Bogdan Daragiu, îi proiectează pe cei doi artişti atât în ziua de astăzi, cât şi pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocenţei copilăriei.

O prezenţă pe care publicul o va recunoaşte cu uşurinţă în videoclipul „Ce zi liniştită” este prezentatoarea TV Andreea Esca. „Am vrut amândoi să ieşim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este probabil cea mai recognoscibilă şi caldă voce a României, care transmite şi foarte mult optimism. Se potriveşte perfect cu o zi liniştită!”, mai spune Matteo.

Muzica: Matei – Anton Vasiliu, Gabriel Cotabiţă, Nicolae Stan, Radu Baisan

Text: Matei-Anton Vasiliu, Gabriel Cotabiţă

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *