luni , 2 octombrie 2023

Gala Avanpremiere a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Rhea Costa și Natalia Vasiliev, printre participanți

RC

Gala AVANPREMIERE– cel mai important eveniment de fashion mulţi brand din România ajunge la cea de-a doisprezecea ediţie. Acesta se va desfăşura pe 23 mai, la orele 20.00, în exotica şi inedita locaţie din Serele Bell’Agio Casa.

„Bucureştiul are un mediu cultural şi academic remarcabil, care înlesneşte înrădăcinarea pe lungă durată a unui eveniment de anvergură și complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o gală naţională cu preocupări europene, prin mărime, participanţi, aria de abordare a temelor şi ideilor creative de maximă modernitate şi actualitate. În plus, AVANPREMIERE este o demonstraţie a felului în care modă românească se exprimă plenar pentru sezonul viitor, şi sunt mândru că avem, după 11 ediţii, o gală puternică, cu tradiţie şi cu un cuvânt important de spus în peisajul modei româneşti. Multe nume importante au fost lansate aici ori s-au impus în aceste ediţii ce au creat deja o tradiţie, unică, în modă românească”, explica Alin Gălățescu, organizatorul şi directorul Galei AVANPREMIERE.

Alex Tunsu, M12 și Florina Ivaşcu, printre tinerele talente

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 12-a ediţie a galei se numără designeri consacraţi precum Natalia Vasiliev, Rhea Costa, Iris Şerban, Ioana Ciolacu, Simona Semen, Fe(Male), Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu, cărora li se adauga tinere talente precum:  Alex Tunsu, M12 și Florina Ivaşcu. Ediţia actuală o să aibă cel mai mare număr de colecţii ce urmează să fie prezentate, din întreaga istorie a galei.

Cea de-a doisprezecea ediție va avea loc într-o locaţie inedită: Serele Bell’Agio Casa. Ca şi în ediţia cu numărul 11 a Galei AVANPREMIERE, acestea au fost redeschise în exclusivitate pentru acest eveniment. O locaţie specială şi atipică, niciodată folosită în astfel de show-uri, aducând un profund aer parizian, grefat pe un spaţiu ideal pentru prezentări de modă profesioniste.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *