joi , 7 decembrie 2023

George Lucas, creatorul „Star Wars”, s-a căsătorit

The Academy Of Motion Pictures Arts And Sciences' Governors Awards

George Lucas, creatorul francizei „Star Wars”, s-a căsătorit weekendul trecut cu logodnica sa, Mellody Hobson.

Cineastul, în vârstă de 69 de ani, a organizat o ceremonie restrânsă, la care au participat membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. Ron Howard a postat, duminică, pe Twitter următorul mesaj: „Nunta lui George Lucas şi a lui Mellody Hobson a fost o adevărată bucurie. Felicitări domnului şi doamnei Lucas”, informează contactmusic.com. Și actorul Samuel L. Jackson a postat un mesaj de felicitare pe Twitter: „Hai să lansăm cu toţii un strigăt galactic în onoarea maestrului George Lucas şi a soţiei sale, Mellody, în ziua nunţii lor! Felicitări!”.

Despre ceremonia de nuntă nu sunt cunoscute prea multe detalii, dar în aprilie, presa internaţională anunţa că George Lucas şi Mellody Hobson urmau să se căsătorească la Peninsula Hotel din Chicago.

George Lucas şi Mellody Hobson, directoarea firmei de investiţii Ariel Investments LLC, s-au logodit la începutul lunii ianuarie, după o relație de șapte ani. Aceasta este prima căsnicie pentru Hobson şi cea de-a doua pentru Lucas, care a fost căsătorit cu editorul de film Marcia Lou Griffin. George şi Marcia Lucas au adoptat o fetiţă, Amanda, înainte de a divorţa în 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alţi doi copii.

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *