sâmbătă , 24 iulie 2021

„Gospel Night”, cu Virginia State Gospel Chorale, în mai multe orașe din România

gospel

35 de artiști din S.U.A.

Semifinaliștii show-ului AMERICA’S GOT TALENT

Steve Harvey Neighborhood (câștigător 2014)

Verizon’s How Sweet The World ( 2012)

Turneul european „Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare încărcate de bucuria vieții, se oprește timp de cinci zile și în România. Astfel, în perioada 7-11 decembrie, celebrele „imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, „O Happy Day” sau „Amazing Grace”, vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad.

Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din România vor fi susținute, astfel: 7 decembrie – Cinema Patria București, 8 decembrie- Sala Patria din Brașov, 9 decembrie – Casa de Cultură Mihai Eminescu – Sala Tineretului – Târgu-Mureș, 10 decembrie – Teatrul Național din Cluj-Napoca și 11 decembrie – Sala Dacia din Arad.

Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro. Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel: Cat.III – 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP – 120 lei.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel Chorale a câștigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut, în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa.

În 2005, cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți artiști de renume internațional.

Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume.

Pentru a îmbogăți acest spectacol minunat, J.David Bratton, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins și mulți alții, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus