duminică , 24 septembrie 2023

Gwen Stefani, despre cheia unei căsnicii fericite

gwenFoto: popcrush.com

Cântăreața Gwen Stefani a vorbit despre căsnicia sa cu muzicianul Gavin Rossdale, într-un interviu acordat recent revistei Cosmopolitan.

Artista, în vârstă de 45 de ani, crede că a găsit cheia unei căsnicii fericite, și anume timpul pe care fiecare dintre parteneri și-l acordă lui însuși. „Gavin e într-un mic turneu acum şi mi-a lăsat un mesaj foarte drăguţ în această dimineaţă. E bine că avem zile în care fiecare îşi vede de treburile lui. Cred că asta face relaţia noastră să meargă, când fiecare poate să fie el însuşi. Cred că acesta este un aspect foarte important pentru femei, e greu să găsească timp pentru ele însele”, a spus Gwen Stefani.

Anul acesta, artista și soțul său, cu care are trei copii, vor aniversa 13 ani de când s-au căsătorit. „Trecem prin atât de multe împreună. Este o minune că am reuşit să stăm împreună atât de mult timp”, a mai spus Stefani, care a avut o relație de șase ani cu Rossdale înainte de a spune „Da”, în 2002.

„Nu am fost frumoasa clasei”

Gwen Stefani a vorbit deschis și despre faptul că nu se considera foarte frumoasă în perioada liceului și că nu se aștepta ca destinul să-i rezerve un bărbat atât de atrăgător precum soțul ei. „Nu m-am văzut niciodată cu un bărbat atât de frumos. Nu ştiu dacă am fost o tocilară în liceu, dar în mod clar nu am fost frumoasa clasei, deci nu mi-am închipuit că o să fiu cu cineva ca el. Dar chiar cred că este foarte chipeş. Nu este cel mai important lucru despre el, dar e drăguţ… şi face nişte copii foarte frumoşi”, a încheiat Gwen Stefani.

În prezent, fosta solistă a trupei No Doubt face parte din juriul emisiunii „The Voice”, difuzată în Statele Unite de postul NBC.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *