vineri , 8 decembrie 2023

Gwyneth Paltrow și Chris Martin divorțează

GC

Actrița Gwyneth Paltrow și cântărețul Chris Martin au anunțat că s-au despărțit și că vor divorța, după ce în ultimii ani au infirmat în mai multe rânduri destrămarea cuplului lor.

„Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim. Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi”, au transmis cele două vedete, printr-un mesaj comun, intitulat „Despărțire gândită îndelung”, publicat pe site-ul actriței, goop.com.

Gwyneth și Chris mai spun că „vor fi întotdeauna o familie” și că „dintr-un anumit punct de vedere, nu au fost niciodată așa de apropiați ca acum”. Cei doi au împreună doi copii: o fiică, Apple, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 7 ani. „Suntem, înainte de toate, părinţii a doi copii incredibil de minunaţi şi vă cerem ca intimitatea noastră să fie respectată în acest moment dificil. Am avut întotdeauna o viaţă de cuplu departe de privirile indiscrete şi sperăm să putem continua în acelaşi fel, în condiţiile în care ne-am angajat într-o despărţire îndelung gândită”.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au căsătorit în anul 2003, în Stanta Barbara, California.

Foto: www.thesun.co.uk

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *