luni , 8 martie 2021

Haine cu testosteron, proaspăt lansate în România

Vineri, pe 13 octombrie, m-am îmbrăcat ușor masculin și am luat-o cătinel către Afi Palace Cotroceni, ca să asist la lansarea primului magazin și la prezentarea colecției de toamnă PME LEGEND în România, un brand dedicat în exclusivitate bărbaţilor puternici, după cum spun reprezentanții acestuia.

PME LEGEND este un brand american renumit, inspirat în urmă cu 25 de ani de povestea legendei PME legată de expediţiile piloțiilor cargo şi ale avioanelor lor incredibile. Aceşti piloţi – supranumiți „cowboy-ii cerului” – sunt oameni dintr-o bucată şi cer acelaşi lucru de la îmbrăcămintea lor, adică să fie robustă, rezistentă și de calitate superioară, caracteristici esenţiale pe care PME LEGEND își propune să le respecte. Colecţia cuprinde jeanşi şi jachete, încălţăminte şi accesorii, toate create în spiritul ideii de pilotaj american. Tonurile sobre descriu într-un mod foarte masculin fiecare piesă vestimentară și conturează imaginea unui bărbat impunător şi încrezător, gata să înfrunte orice obstacol.

Pot spune că mie mi s-a părut colecția și foarte șic, și foarte sexy, mustind de masculinitate. Și pentru că numai luna viitoare nu-i decembrie, eu zic să dați o fugă până la mall și să luați de pe acum ceva drăguț și de calitate bună pentru soț, iubit, fiu, șef sau pentru orice alt bărbat care credeți că merită o așa atenție deosebită.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus