joi , 7 decembrie 2023

Halle Berry și Olivier Martinez divorțează

FRANCE-CINEMA-FESTIVALfoto

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez au anunțat că au decis să divorțeze, după o căsnicie care a durat doi ani. Cei doi au împreună un copil.   

„Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare îi doreşte celuilalt tot ce este mai bun în viaţă”, au spus cele două staruri într-o declarație comună.

Halle Berry și Olivier Martinez au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, pe nume Maceo. Acesta este primul divorț pentru actorul francez și cel de-al treilea pentru Berry, care a mai fost căsătorită cu jucătorul de caseball David Justice și cu artistul Eric Benet. Apoi, în 2008, Halle Berry a născut primul ei copil, o fetiță pe nume Nahla, al cărei tată este modelul Gabriel Aubry.

Halle Berry și Olivier Martinez și-au început relația în 2010, când au filmat împreună pentru pelicula „Dark Tide”. Ei s-au căsătorit în Franța, în vara anului 2013.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *