sâmbătă , 24 iulie 2021

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit la un castel din Franța

HB

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la un castel din Franța.

Cele două staruri au spus „da” la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, sâmbătă. La eveniment au participat în jur de 60 de invitați, printre care s-au aflat și mama lui Olivier, Rosemarie, și fratele acestuia, Vincent, scrie Daily Mail. Halle a îmbrăcat o rochie de culoare ivoire și a sosit la biserică într-o limuzină vintage. Conform legislației franceze, întâi a fost oficiată căsătoria civilă, iar apoi cununia religioasă, în capela din localiatea Vallery. Petrecerea a avut loc în aer liber și s-a încheiat cu un foc de artificii.

Halle Berry și Olivier Martinez s-au logodit anul trecut, în luna aprilie. Actrița, care se află la a treia căsătorie, este însărcinată cu primul copil al cuplului, un băiețel care va veni pe lume în octombrie. Halle Berry, în vârstă de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, dintr-o relație anterioară, cu modelul Gabriel Aubry. Pentru Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani, aceasta este prima căsătorie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus