miercuri , 20 ianuarie 2021

„Haos de Crăciun”, la cinema, cu Diane Keaton și John Goodman

Keaton Goodman

Alături de o distribuţie impresionantă de actori, Diane Keaton dă un nou sens sărbătorilor de iarnă în familie, odată cu premiera comediei „Haos de Crăciun”, din 27 noiembrie, pe marile ecrane din toată ţara. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Pentru Keaton, a fost atrăgător faptul că sărbătorile aduc bucurie, dar şi haos în cele mai multe familii: „Eu ador ideea de întrunire şi mi-a plăcut felul în care imperfecţiunea acestor generaţii trimite cu gândul la ceea ce înseamnă o familie la ora actuală… Inclusiv a mea”, spune actrița. Despre propriile sărbători alături de cei dragi, Keaton îşi aminteşte: „Este un moment al reunirii. Pe când eram copil, părinţii noştri ne duceau în excursii. Ne plăcea să ne adunăm în bucătărie şi mama ne cânta cântece, iar noi ne alăturam ei. Nu aveam mari pretenţii şi, sincer, nici familia Cooper nu are”.

Ed Helms, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marisa Tomei şi Olivia Wilde întregesc peisajul unei cine neobişnuite în familie şi fiecare dintre ei vine cu propria poveste plină de umor şi răsturnări de situaţie.

Charlotte Cooper (Diane Keaton) are o dorinţă simplă de Ajun. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, adunarea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea şi bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare şi vor veni musafiri neaşteptaţi. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent şi Viitor vor fi invocate pe rând, pe masură ce fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.

Sam Cooper (John Goodman) cedează cu greu în faţa dorinţei lui Charlotte, soţia lui de 40 de ani, să nu anunţe vestea despărţirii lor tocmai de Crăciun. Însă cu un fiu şomer care îşi creşte singur copiii, o fiică scriitoare care nu reuşeşte păstreze o relaţie şi o soră prinsă la furat în magazin, pentru familia Cooper haosul pare inevitabil.

Regizat de Jessie Nelson („Eu sunt Sam”), după un scenariu original de Steven Rogers („Mama vitregă”), comedia „Haos de Crăciun” este distribuită de Freeman Entertainment în cinematografele din ţară, începând cu 27 noiembrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus