marți , 28 noiembrie 2023

Heidi Klum: „Pentru mine, alimentația contează mai mult decât mișcarea”

Heidi

Dacă judecăm după felul în care arată, am putea băga mâna în foc că Heidi Klum trăiește în sala de sport. Surprinzător, vedeta declară că, pentru ea, alimentația lipsită de excese este mai importantă decât mișcarea.

„O alimentație sănătoasă ajută mai mult decât vă puteți imagina. Pentru mine, contează mai mult regimul alimentar decât mișcarea, pentru că nu am destul timp pentru cea de-a doua – sau poate că asta e doar o scuză, nu știu! Dacă nu ai suficient timp să faci sport, trebuie să fii mai strict în legătură cu dieta. Asta fac eu. Tai de pe listă carbohidrați – știți, brioșele, prăjiturile, pâinea sau spaghetele – și încerc să mănânc mai multe legume, carne ușoară și pește”, a declarat Heidi Klum pentru revista Allure.

Întrebată care este mâncarea ei sănătoasă preferată, Heidi a răspuns: „Îmi place puiul copt crocant, salata de fennel, salata de varză Kale – sunt delicioase. Îmi mai place și supa de legume cu pui. Mănânc asta deseori, dar fără tăieței. Gătesc separat tăiețeii și îi adaug apoi în farfuriile copiilor, iar eu mănânc doar dupa”, a spus faimosul topmodel.

Foto: www.whitegadget.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *