vineri , 8 decembrie 2023

Hilaria Baldwin: cele mai inedite poziții de yoga – GALERIE FOTO

Hilaria1

Nu ratează nici o ocazie de a practica yoga, indiferent că se află acasă, în natură, la piscină sau chiar pe stradă. Găsește cele mai inedite contexte pentru a se fotografia în câte o poziție admirabilă și îi include deseori în instantaneele ei pe soțul său, actorul Alec Baldwin, pe fiica lor Carmen sau pe cățelușa familiei, Dama.

Soția lui Alec Baldwin pare să se fi ghidat după pasiune atunci când și-a ales meseria, aceea de instructoare de yoga. Nu face exerciții doar la sală, alături de clienții ei, ci oriunde găsește un loc prielnic și un moment pentru a se amuza, de cele mai multe ori.

Pe contul său de Instagram, Hilaria Baldwin a publicat o mulțime de fotografii în care apare în cele mai neobișnuite locuri exersând yoga. Însă pozele, deși apreciate de foate mulți, au stârnit și un val de comentarii negative din partea unor yoghini. Aceștia au acuzat-o pe Hilaria că transformă yoga într-un „circ” și că, totodată, descurajează publicul, făcându-l să creadă că yoga constă doar în poziții complicate, în timp ea este accesibilă oricui, căci cuprinde o mulțime de elemente simplu de efectuat chiar și de persoanele mai puțin experimentate.

Hilaria&AlecAlec Baldwin: „Hilaria, de ce nu te poți urca în mașină ca o ființă normală?”

Nouă ne place Hilaria și nu doar că-i admirăm flexibilitatea și grația, precum și umorul delicios, ci credem că reușește să-i inspire pe cei din jur pentru a duce o viață sănătoasă, echilibrată și fericită.

Yoga cu Hilaria Baldwin

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *