vineri , 22 septembrie 2023

Holograf a filmat un nou clip, pentru piesa „Roua dimineţii”- GALERIE FOTO

Main

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru Roua dimineţii”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Love Affair”.

„Single-ul Roua dimineții are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, a spus Iulian Vrăbete, bassistul Holograf.

Regia noului clipul a fost semnată de George Petroșel, fiul lui Edi Petroșel, bateristul celebrei formaţii, aceasta fiind prima astfel de colaborare între George şi Holograf. „Noi am mai colaborat cu George la diverse şedinţe foto sau mici alte filmări, dar niciodată până acum pentru un clip şi ne bucurăm foarte mult că am putut face acest lucru. Cred că pentru el a fost mai greu pentru noi şi că a avut emoţii, având în vedere că ne cunoaşte de când era foarte mic, însă s-a descurcat excelent”, a explicat Vrăbete.

Mesajul piesei este unul simplu şi emoţionant: „Piesa Roua dimineții vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecţiunea şi oamenii apropiaţi. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutăm este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întâmplare”, a mai spus bassistul.

Piesa „Roua dimineţii” este coloana sonoră a filmului „Ultimul zburător”, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conţine şi secvenţe din peliculă.

Noul videoclip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie.

Holograf - filmări „Roua dimineții”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *