miercuri , 22 septembrie 2021

Holograf lansează albumul „World Full of Lies”, cu hiturile trupei în engleză

hol12

Formaţia Holograf lansează un album de colecţie, “World Full of Lies”, o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelaşi nume din urmă cu 20 de ani.

World Full of Lies este o variantă în engleză a albumului apărut în România în 1992, Banii vorbesc. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care plănuiam să lansăm un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, însă albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv în Italia”, a spus Mugurel Vrăbete, basistul Holograf.

Albumul conţine 12 piese în limba engleză, printre care „Money Can Talk”, „When You’re Gone”, „Tell Me”, „I Gotta Do It” şi „Give Me All Your Loving”, melodii care celebrează dragostea şi sunt la fel de actuale astăzi, ca şi în anii ’90. „Ne-am gândit că după 20 de ani, ar fi foarte interesant pentru fani să asculte şi varianta iniţială, în engleză, a pieselor Holograf care de-a lungul timpului au devenit cunoscute”, a mai spus Mugurel Vrăbete.

Toate piesele sunt compuse de Holograf, muzica şi text, cu excepţia melodiei „World Full of Lies”, compusă în colaborare cu Mihai Pocorschi. Spre deosebire de „I Gotta Do It”, care nu are o variantă în limba română, celelalte piese de pe album sunt versiuni în engleză ale unor super hituri Holograf. „Acest album este un elogiu al perioadei rock din anii ’80-’90, care ne-a plăcut foarte mult. Textul piesei World Full of Lies a fost gândit în perioada imediat următoare căderii comunismului şi o dedicăm tuturor celor care au făcut posibilă încetarea acestui regim şi celor care s-au sacrificat ca să ne dea speranţe pentru viitor”, a spus Edi Petroșel, toboşarul trupei Holograf.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus