vineri , 8 decembrie 2023

Horațiu Mălăele a pregătit covorul roșu pentru „Funeralii Fericite”

1

După avanpremiera avută la începutul acestei săptămani, lansarea în cinematografe a filmului Funeralii Fericite va fi sărbătorita vineri seara, cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO, unde va avea loc premiera de gală a celui mai recent lungmetraj semnat de Horațiu Mălăele.

Printre invitații de seamă care vor participa la eveniment se regăsesc și colegi de scenă ai regizorului si actorului Horațiu Malaele, în frunte cu maestrul Radu Beligan, Mircea Diaconu, Victor Rebenciuc, Ion Caramitru, Medeea Marinescu și Ducu Darie.

De pe covorul rosu de la CinemaPRO nu vor lipsi nici vedetele tv, în frunte cu Dana Rogoz, Cătălina Grama, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Mircea Solcanu, Vasile Muraru și Cristian Ţopescu.

Lansarea filmului in cinematografe a fost omagiată și marti seara, în cadrul avanpremierei speciale a comediei Funeralii Fericite, la care au participat: Maia Morgenstern, Valentin Teodosiu și Luminița Erga, George Mihaiță, Cornel Nistorescu, Laura Cosoi, Dan Chișu, Irina Nistor, Eugenia Vodă și Adina Galupa.

Funeralii fericite relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit”, Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia…

Comedia românească Funeralii fericite va avea premiera de gală vineri,  7 iunie, cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

Avanpremiera „Funeralii fericite”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *