miercuri , 16 octombrie 2019

Hydrabio H2O, o nouă loțiune micelară de la Bioderma, pentru ten deshidratat

water

(P)

Bioderma, inventatorul soluţiei micelare, te invită să descoperi Hydrabio H2O, prima soluție micelară destinată tenului deshidratat, ce îndepărtează machiajul, chiar și pe cel rezistent, de pe față și conturul ochilor, hidratează și reține apa în piele, calmează și decongestionează tenul.

Deshidratarea poate fi o caracteristică temporară a oricărui tip de ten – gras, sensibil sau normal – și înseamnă un deficit de apă în piele, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula și transporta o cantitate optimă de apă, și de o barieră cutanată alterată ce permite pierderea apei. Tenul își pierde luminozitatea, suplețea, elasticitatea și apare senzația de piele care „ține”.

Plecând de la filozofia Bioderma: „Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Hydrabio H2O, la 250 de mililitri, prima soluție micelară care reînvață pielea să se hidrateze.

Hydrabio

Hydrabio H2O, grație brevetului Aquagenium, „reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine canal care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector, pentru a preveni deshidratarea.

Soluția micelară curăță și înlătură machiajul rezistent, hidratează și calmează pielea. Aceasta își recapătă elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Hydrabio H2O nu necesită clătire și asigură o toleranță cutanată și oculară de neegalat.

Preț recomandat în farmacii:  Hydrabio H2O 250 ml  – 49 de lei

Hydrabio H2O 250 ml completează gama Hydrabio, gamă cu efect hidratant în profunzime, compusă din:

–           Hydrabio Legere 40 ml – cremă hidratantă pentru ten sensibil, deshidrat, normal sau mixt (+48% hidratare după două ore)

–           Hydrabio Riche 40 ml – crema hidratantă și nutritivă pentru ten sensibil, deshidratat și uscat (+88% hidratare după două ore)

–           Hydrabio Ser 40 ml – ser hidratant pentru ten sensibil foarte deshidratat (+53% hidratare după doar 15 minute).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus