duminică , 24 septembrie 2023

Iepurașul la Masca: actorii vor încondeia ouă la teatru, în Joia Mare

easteregg

Teatrul Masca va invită joi, 2 mai, începând cu ora 11.30,în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70-72, la cea de-a opta ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

„Este minunat ca în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care n-ar trebui să lipsească de pe chipul nimănui în preajma acestei importante sărbători a creştinătăţii. Să aveţi un Paște Fericit, cu linişte şi lumină!”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Împreună ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici vor încondeia ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le vor primi de la teatru.

Fie că îl împodobim cu simboluri sau cu modele din natură, oul roşu este purtătorul unor semnificaţii profunde legate de învierea lui Hristos şi de reînnoirea naturii. Evenimentul face parte din proiectele socio-culturale iniţiate de Teatrul Masca în încercarea de a educa publicul şi de a păstra obiceiuri şi tradiţii care ne definesc.

Accesul la eveniment este liber.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *