duminică , 22 mai 2022

Iepurașul vine la Teatrul Masca joi, 9 aprilie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teatrul Masca vă invită joi, 9 aprilie, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70, la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Cei mici, alături de familii și ajutați de trupa Teatrului Masca, vor redescoperi tradiția încondeierii ouălor cu vopsele pe care le vor primi. Copiii vor avea ocazia să învețe lucruri noi și să-și dezvolte creativitatea.

„Este minunat ca în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care n-ar trebui să lipsească de pe chipul nimănui în preajma acestei importante sărbători a creştinătăţii. Să aveţi un Paşte Fericit, cu linişte şi lumină!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

„Iepurașul la Masca” face parte dintr-o amplă serie de proiecte socio-culturale inițiate de Teatrul Masca în scopul de a promova valorile și tradițiile românești. Evenimentul a devenit el însuși o tradiție pentru locuitorii cartierului Militari și nu numai.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus