duminică , 16 mai 2021

Imagini în premieră: cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții starului

MJ

O serie de fotografii surprinse pe 25 iunie 2009, în locuința din Los Angeles a lui Michael Jackson, au fost date publicității astăzi. Din imagini reiese că starul consuma sedative și anestezice, cum ar fi Diazepam și Propofol, care i-au cauzat, în cele din urmă, moartea.

Fotografiile au fost publicate în presa internațională în contextul în care mama artistului, Katherine Jackson, continuă să se judece în instanță cu AEG Live – promoterul concertelor lui Jackson – pe care îl consideră vinovat de tragedie. Imaginile, realizate de Los Angeles Police Department, arată mai multe recipiente cu medicamente care se aflau în dormitorul lui Michael în ziua în care s-a stins din viață, pe 25 iunie 2009. Una dintre fotografii surprinde, de asemenea, un stand metalic cu o pungă cu lichid intravenos atașată și mai multe butelii cu oxigen aflate în apropiere. Pe lângă Propofol, polițiștii au mai fotografiat și recipiente cu Diazepam și Lidocaină și o foaie de hârtie pe care era notată o listă cu farmacii deschise non-stop și numerele lor de telefon.

Katherine Jackson acuză AEG Live, promoterul ultimelor concerte pe care Michael urma să le susțină în 2009, de faptul că nu a luat în seamă semnele vizibile ale stării de sănătate fragile a starului, precum și că nu a efectuat o investigație amănunțită a doctorului Conrad Murray. Acesta a fost condamnat, în 2011, pentru omor involuntar, după ce i-a administrat artistului o doză fataă de Propofol.

Michael Jackson LAPD

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus