joi , 7 decembrie 2023

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

3

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi.

Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a făcut publice, astăzi, o serie de imagini care surprins momente inedite din timpul filmărilor pentru clipul „Just Give Me A Reason”.

Pink clip

Roz
Pink
Pink și Carey Hart
Pink și Carey Hart
Roz
Pink
Pink și Carey Hart
Pink și Carey Hart
Pink și Carey Hart
Pink și Carey Hart
Roz
Pink
Roz
Pink
Roz
Pink

Pink, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu fostul motociclist Carey Hart în 2006, în cadrul unei ceremonii romantice care a avut loc în Costa Rica. În 2008, au anunțat că s-au separat, pentru ca în 2009, să spună că „se întâlnesc” din nou. În anul 2011, cei doi au devenit pentru prima oară părinți și au acum o fetiță pe nume Willow Sage.

„Scopul meu nu a fost niciodată să fiu frumoasă”

Într-un interviu recent, acordat revistei Redbook, Pink a declarat că „scopul său nu a fost niciodată să fie frumoasă”. Artista a completat spunând că se simte, totuși, frumoasă în anumite momente: „când mă simt bine în pantalonii mei de piele, iar soțul meu mă apucă de fund. Sau când stau pe o saltea, iar fiica mea aleargă pe mine cu o bucurie completă”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *