sâmbătă , 2 decembrie 2023

Începe Fashion Bazaar, cel mai mare târg de modă, cosmetice și vintage

Afis targ

Pe 26 mai 2013, la Villa Rodizio din Capitală – Ion Luca Caragiale 32 – eşti invitat la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii speciale pentru vara.

Pregăteşte-te de vacanţă! Fashion Bazaar, organizat la Villa Rodizio din București, revine cu o serie de colecţii pline de culoare, încălţăminte pentru concediu, bijuterii şi accesorii pentru o vară plină de energie, cosmetice bio şi vintage autentic.Vino să-ţi cumperi cele mai în vogă haine şi accesorii la preţuri promoţionale, să achiziționezi ieftin piese autentice semnate de mari designeri şi să te simţi că în vacanţă savurând un cocktail aromat pe terasa de la Villa Rodizio!
Pentru bărbaţi, organizatorii au pregătit colecţii de ceasuri şi bijuterii, cămăşi personalizate, accesorii unicat şi multe alte surprize. Cei mai norocoşi dintre voi vor câştiga premii pe loc la tombola organizată din oră în oră în cadrul târgului.
Ești așteptat să te bucuri de o zi de cumpărături pe săturate şi de multă distracţie. Surprize, concursuri, premii şi noile colecţii din materiale diafane, pline de culoare!
Intrarea este de numai 10 RON
Dress code: pasteluri.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *