vineri , 16 aprilie 2021

Inspirație din trecut: cele mai frumoase bucătării vintage

Vintage

Și ce dacă nu gătim în fiecare zi sau dacă nu suntem prea înzestrați cu darul de a amesteca ingredientele în cea mai potrivită manieră? O bucătărie vintage merită avută chiar și dacă până la urmă o transformăm într-un fel de sufragerie, unde să bem cafea din cești vechi și să mâncăm biscuiți păstrați în borcane ca de pe vremea bunicii.  

Chiar și cei mai puțin talentați într-ale gastronomiei se pot simți inspirați să încerce o rețetă nouă, atunci când se află într-un spațiu pe placul lor. Poate că nu va ieși o mică operă de artă culinară, dar cel puțin, bucuria timpului petrecut cu familia sau cu o gașcă de prieteni dragi, într-o atmosferă plăcută, justifică întreg efortul. E drept, atmosfera o creează oamenii, prin simpla lor prezență, dar spațiul care ne înconjoară contează în egală măsură.

Noi avem o slăbiciune pentru decorațiunile vintage, iar azi ne-am oprit la bucătării mobilate în spiritul vremurilor trecute, cu lucruri frumoase și trainice, în culori de pământ sau mai vesele, care ne îmbie să savurăm viața, așa, perfectă cum este.

Bucătării vintage

Foto: housetohome.co.ukrudedogdesigns.com, thisoldhouse.com, decosee.comkitchenbuilding.compouted.comdecoteco.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus