vineri , 8 decembrie 2023

Inspirație înainte de Crăciun: seturi de cadouri cosmetice tentante

Cos

Foto: livingwithballs.com

(P) Nu mai e mult până ce-o să începem marea bântuială prin magazine, în căutarea celor mai potrivite cadouri de Crăciun. Poate că v-ați gândit, deja, la ce le veți cumpăra celor dragi, dar Dove a venit în inboxul nostru cu niște propuneri tentante, care v-ar putea cel puțin inspira. Seturi de produse cosmetice cu miresme plăcute și efect de înmătăsire a pielii și părului, care să ne facă iarna mai ușor suportabilă și viața mai frumoasă.

DOVE BEAUTY COLLECTION COMPLETE

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare, îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime chiar din timpul dușului.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați lasă pielea fină și catifelată și ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii.

Deodorantul roll-on Dove Original are o formulă cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E și îngrijește delicat pielea subrațului.

Șamponul Dove Intense Repair curăță și îngrijește părul degradat. Are la bază complexul Keratin Repair Actives, care ajută la refacerea proteinelor, reparând firul de păr la nivel celular în doar două săptămâni*.

 *După 5 spălări, folosind șampon și balsam Dove Intense Repair, comparativ cu un șampon obișnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete include o geanta albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 68.49  RON

DOVE SHEA BUTTER COLLECTION 

Gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla îți oferă răsfățul suprem în timpul dușului. Senzație de înviorare și o piele hidratată și îngrijită, grație combinației cremoase cu unt de shea și formulei cu Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijește delicat pielea subrațului.

Crema de mâini Dove Purely Pampering hidratează pielea datorită combinației bogate de cremă nutritivă cu unt de shea. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei bogat în acizi grași Omega-6 – hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum).

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt create special pentru a pătrunde la nivel celular. Datorită formulei lejere ce are la bază complexul nutri-oils cu ulei de argan, migdale și nucă de cocos, șamponul curăță și îngrijește părul uscat, iar balsamul îl descurcă și îl îngrijește.

Setul Dove Shea Butter Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 67.39  RON

DOVE COCONUT COLLECTION 

Gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine Petals își vor face ritualul dușului mai plăcut. Senzație de armonie și o piele hidratată și îngrijită, datorită combinației cremoase cu extract de lapte de cocos și formulei cu Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmin Petals, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține lapte de cocos și parfum îmbietor de iasomie. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum) și o lasă fină și plăcută la atingere.

Șamponul Dove Color Repair este creat special pentru a pătrunde la nivel celular. Curăță și îngrijește  părul,  iar formula  Colour Revitaliser™  menține culoarea strălucitoare a părului vopsit până la 10 săptămâni*.

*Șampon și balsam Dove Colour Repair vs șampon obișnuit

Setul Dove Coconut Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 51.73  RON

DOVE PISTACHIO COLLECTION

Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține extract de fistic şi parfum fin de magnolie. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum).

Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul deodorant dovedit că nu lasă urme pe 100 de culori. Protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului catifelată.

Setul Dove Pistachio Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 48.78  RON

DOVE BEAUTY COLLECTION ESSENTIAL

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime chiar din timpul dușului (Stratum Corneum).

Formula inovatoare cu DeepCare Complex din laptele de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lasând-o catifelată și mătăsoasă.

Deodorantul roll-on Dove Original, cu formula sa cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E, îngrijește delicat pielea subrațului.

Setul Dove Beauty Collection Essential include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 48.79 RON

DOVE PISTACHIO OIL COLLECTION

Gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul duşului.

Uleiul hrănitor de corp Dove Purely Pampering Pistachio și Magnolia în ediție limitată, cu extract de fistic, parfum fin de magnolie și o formulă lejeră, se absoarbe rapid în piele și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lasând-o fină și catifelată la atingere.

Setul Dove Pistachio Oil Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 48.93 RON

DOVE MEN EXTRA FRESH

Setul conține săpun-cremă, gel de duș și deodorant antiperspirant spray.

Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime de durată, grație tehnologiei Micro Moisture™. Aceasta acționează împotriva pielii uscate mai bine decât gelurile de duș obișnuite, prin formula cu agenți de îngrijire în combinație cu agenți de curățare eficienți.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh asigură protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. În plus, tehnologia unică, cu ¼ agenţi de hidratare, protejează pielea subraţului împotriva iritaţiilor.

Datorită formulei speciale, hidratante, săpunul Dove Men+Care nu usucă pielea așa cum fac săpunurile obișnuite și oferă o senzație de confort pielii chiar și după bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp cât și pentru față.

Setul Dove Men Extra Fresh include o geantă de cosmetice cadou.

Preț recomandat: 31.00 RON

Seturi de cadouri Dove

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *