miercuri , 4 octombrie 2023

Insulele grecești: peisaje desprinse din Paradis

Grecia

Sunt renumite pretutindeni pentru frumusețea lor, care taie respirația oricări muritor suficient de norocos cât să le viziteze. Insulele grecești sunt, probabil, singurele locuri ale Europei care pot face concurență destinațiilor de vacanță exotice.

Pe de o parte, pentru că oferă priveliști cel puțin la fel de spectaculoase, iar pe de altă parte, pentru că sunt mult mai accesibile geografic și financiar. Cu siguranță că Bora Bora sau Thailanda, de exemplu, sunt înzestrate cu frumuseți naturale inegalabile; și, totuși, n-am auzit pe nimeni, niciodată, să aleagă o destinație din străvechea și minunata Ellada și să fie dezamăgit.

Dar toate cuvintele de laudă sunt sărace în comparație cu sentimentul pe care îl creează simpla admirare a unor fotografii realizate în aceste tărâmuri binecuvântate de Dumnezeu. Am ales câteva dintre cele mai impresionante peisaje desprinse din insulele grecești, pentru a vă inspira în alegerea vacanței perfecte pentru vara aceasta. Ofertele agențiilor de turism devin tot mai tentante, chiar și pe timp de criză, iar cei care-și rezervă bilete din timp au parte de reduceri pentru drumul lor spre… Paradis!

Pentru legenda foto, apăsați butonul Info din galerie.

Insule grecesti

Cephalonia
Cephalonia
Corfu
Corfu
Creta
Creta
Elafonissos
Elafonissos
Kos
Kos
Lefkada
Lefkada
Lesbos
Lesbos
Mykonos
Mykonos
Santorini
Santorini
Parga
Parga
Paxi
Paxi
Rhodos
Rhodos
Skiathos
Skiathos
Skopelos
Skopelos
Spetses
Spetses
Thassos
Thassos
Zakynthos
Zakynthos

Foto:

www.mistralvoyages.ro, www.abacho.de , gogreeceyourway.gr, www.carpatour.ro , www.greektravel.com, www.greek-tourism.com

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *