duminică , 22 mai 2022

Intensitate și acrobaţii record, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala

Ice Kings

Una dintre cele mai renumite şi premiate perechi de acrobaţi pe gheaţă din lume, formată din Alexander Liubchenko (Ucraina) și Jean – Denis Sanchis (Franţa), va sosi în premieră în România, în luna octombrie, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala. Cei doi artiști vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile sportive, programe cu care perechea a intrat în Cartea Recordurilor. Acrobaţii se alătura astfel distribuţiei Kings On Ice într-o gală olimpică de excepţie, ce va avea loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucureşti.

Alexander Liubchenko şi Jean – Denis Sanchis reprezintă una dintre cele mai tinere şi de succes perechi ale patinajului acrobatic din întreaga lume. Cei doi s-au remarcat la nivel internaţional în competiţii sportive de patinaj artistic, făcând parte din echipele de profil ale Franţei. Cu fiecare reprezentaţie, sportivii reuşesc să îmbine complexitatea şi frumuseţea patinajului artistic cu adrenalina şi amuzamentul numerelor de circ şi ale elementelor de acrobaţie. După ani întregi de antrenament, numeroase competiţii şi reprezentaţii unice, sportivii au reuşit să aducă acrobaţia pe gheaţă în atenţia publicului prin realizarea celei mai lungi sărituri din istorie, cu care au intrat în Cartea Recordurilor. Cu mişcări de maximă intensitate, ce vor ţine publicul cu sufletul la gură, Alexander Liubchenko şi Jean – Denis Sanchis se alătură astfel distribuţiei Galei Olimpice Kings on Ice într-un show ce promite a fi de neuitat.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile, online, pe www.myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei. Biletele deja achiziţionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe data de 5 aprilie 2014 rămân valabile pentru data de 7 octombrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus