joi , 30 noiembrie 2023

Interpretarea viselor: cum să le înțelegi pe deplin cu ajutorul proiecțiilor astrale

proiectii astralefoto

Interpretarea viselor a reprezentat dintotdeauna un subiect plin de mister de care cu toţii am fost interesaţi măcar o dată pentru a înţelege semnificaţia simbolurilor, oamenilor, evenimentelor care se manifestă în timp ce dormim. 

Există numeroase studii care analizează fazele somnului şi în urma cărora s-a descoperit că în anumite intervale creierul are o activitate intensă care indică o stare conştientă. Atunci când dormim corpul nostru intră într-o fază pasivă, însă dacă vom admite că noi suntem mai mult decât un singur corp, rămâne întrebarea: ce se întâmplă cu conştiinţa noastră? Aceleaşi studii şi experimente raportează că, în somn, conştiinţa noastră merge către o dimensiune astrală în care fiecare caută informaţii despre sine. Aici se găsesc reprezentări ale conştiinţei colective, care sunt asociate cu obiecte în vis. Dacă uităm să ne tragem pantalonii pe noi în vis poate fi o reprezentare a ruşinii, dar important este să înţelegem de unde izvorăște această ruşine. De aceea, cărţile sau dicţionarele de vise nu ne pot da o semnificaţie exactă a visului, pentru că fiecare îşi alege conştient şi inconştient ce reprezintă un simbol în propriul vis.

Pentru a ne putea înţelege visele şi ce reprezintă fiecare simbol, cheia este amintirea acestora şi starea de conştiinţă pe tot parcursul lor. Acest fenomen se numeşte proiecţie astrală şi reprezintă procesul prin care conştiinţa umană părăseşte temporar corpul fizic şi funcţionează independent, în timp ce acesta din urmă rămâne pasiv în starea pe care noi o cunoaştem drept somn. Rezultatul este vizualizarea lumii dintr-o altă perspectivă decât cea al corpului fizic, prin alte mijloace decât simţurile fizice. În timpul proiecţiei astrale menţii un nivel foarte ridicat de conştiinţă şi îţi poţi aminti fiecare detaliu la întoarcerea în corpul fizic. Pentru mulţi oameni astfel de experienţe se petrec aleatoriu în timp ce dorm, aţipesc, când iau medicamente puternice, în timpul unei anestezii, în timpului unui accident sau în timp ce meditează şi sunt cunoscute drept vise lucide, experienţe aproape de moarte, experienţe în afara corpului. Studiile arată că 91% din oameni experimentează de-a lungul vieţii aceste vise lucide, doar că nu sunt conştienţi că acele evenimente s-au petrecut cu adevărat, iar acest lucru se petrece pentru că nu se antrenează să și le amintească.

Călătoriile astrale sunt cunoscute încă din antichitate. Egiptenii numeau proiecţiile corpuri de lumină şi au lăsat numeroase inscripții şi desene în urmă, prin care sufletul era portretizat cum părăseşte corpul uman. Tibetanii îl numeau corpul dublu. Mulţi filosofi, precum Platon sau Heraclit, vorbesc despre asta. Tema apare inclusiv în Biblie, în Apocalipsa după Ioan.

Cum te ajută proiecţiile astrale

Visele şi proiecţiile astrale îţi pot oferi răspunsul la numeroase întrebări existenţiale şi îţi pot conferi o înţelegere profundă asupra sensului vieţii. Printre beneficii se pot număra:

•  Posibilitatea de a explora dincolo de simţurile fizice. O să ai parte de experienţe la prima mână, vei putea merge dincolo de limitările corpului fizic şi vei afla răspunsurile la toate întrebările care te frământă. Singura limita care există eşti tu.

•  Îţi poţi aduce aminte vieţile anterioare.

•  Poţi afla care e scopul tău pe acest Pământ. Rememorând vieţile trecute, îţi poţi aduce aminte de ce ai ales să te întorci pe acest Pământ şi care sunt lecţiile pe care trebuie să le înveţi.
•  Poţi zbura, ceea ce este poate cel mai distractiv lucru pe care îl poţi face în vis. Sigur ai visat măcar o dată că zbori peste mări şi țări, că atingi apa cu vârfurile degetelor, că te joci prin nori, prin spaţiu. De obicei, atunci când avem primele semne de zbor în vis pe care ni le aducem aminte, vibraţia noastră a crescut suficient de mult încât să putem face pasul următor şi să visăm conştient.

•  Poţi întâlni entităţi de lumină şi maeştri. Comunicarea se produce la nivel telepatic, iar entităţile vin în numeroase forme nonfizice: mentori, maeştri, sinele tău mai înalt, ajutoare, îngeri păzitori etc.

Alte beneficii sunt o stare generală de bine, scăderea nivelului de ostilitate pe care-l manifeşti, creşterea abilitaţilor paranormale, dezvoltare personală accelerată, depăşirea şi vindecarea traumelor, calm interior, creşterea nevoii de informaţii, a respectului pentru viaţă, poţi întâlni persoane dragi care nu mai sunt în planul fizic, creşterea inteligenţei şi a memoriei, a amintirilor, vizitarea altor planuri, înţelepciune, spiritualitate, vindecare.

Tabăra de vară Dream & Sleep Yoga Școala Iubirii

Școala Iubirii organizează în perioada 7-9 august o tabără de autocunoaştere şi interpretare a viselor Dream & Sleep Yoga, la resortul de 5* din Bulgaria, Lighthouse Golf & Spa Resort. „Dacă vom căuta să aflăm interpretări ale viselor vom găsi numeroase cărţi, dicţionare sau website-uri pline de informaţii specifice pentru orice cuvânt, eveniment sau acţiune. Ce lipseşte însă acestor materiale este contextul în care se cristalizează aceste vise, care sunt influenţate de tiparele noastre mentale create pe baza a tot ceea ce spunem, gândim şi facem de-a lungul vieţii. În această tabără ne dorim să îmbinăm aceste semnificaţii cu autocunoaşterea, elemente din yoga, tehnici de respiraţie şi de proiecţie mentală, astfel încât fiecare vis să poate fi descifrat şi înţeles în funcţie de conştiinţa fiecărei persoane în parte. Destinaţia aleasă ne va ajuta în acest sens, iar contextul unei vacanţe va relaxa participanţii, astfel încât să îşi liniştească mintea de fluxul abundent al gândurilor şi să se concentreze pe aceste tehnici”, explică Andreea Lada, fondator Școala Iubirii.

Pe parcursul unui întreg weekend, Școala Iubirii va preda tehnici de proiecţie astrală, se vor face şedinţe de yoga şi meditaţie, într-un cadru de o frumuseţe aparte: Lighthouse Golf & Spa Resort, situat lângă Balchik, Bulgaria, la doar trei ore de Bucureşti. Taxa de participare la Dream & Sleep Yoga este de 300 de lei, iar cazarea şi transportul se achită individual direct la hotel sau prin rezervare online şi începe de la 80 euro/ noapte/ cameră. Dacă se doreşte participarea cu familia şi doar un membru participă la tehnicile spirituale, doar acesta va plăti taxa. De asemenea, dacă se doreşte cazarea în altă parte, se pot găsi variante mai reduse la preţ în Balchik şi se va achita doar taxa de participare.

Scoala Iubirii realizează tabere spirituale şi de autocunoaştere în ţară şi în străinătate pe diferite teme şi, de asemenea, cursuri de yoga săptămânale în Bucureşti. Mai multe informaţii pe www.scoalaiubirii.ro şi pe Facebook.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *