vineri , 14 mai 2021

Învingem Autismul! Cartea lui Nuami Dinescu, la un preţ special în luna iunie

Nuami draga

În Luna Copiilor, cartea actriţei Nuami Dinescu – Eu nu sunt Tanţa – poate fi cumpărată la un preţ special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet îşi propune, astfel, să ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma plătită pentru fiecare volum fiind donaţi Asociaţiei Învingem Autismul.

„Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet îţi oferă volumul Eu nu sunt Tanţa de Nuami Dinescu la un preţ special: 25 de lei! Din suma pe care o vei plăti pentru carte, 10 lei vor fi donaţi Asociaţiei Învingem Autismul şi vei ajuta astfel un copil care suferă de autism să primească tratamentul şi îngrijirea de care are nevoie”, declară reprezentanţii editurii.

Trimite cuvântul SUFLET prin SMS la 7442 (pentru Vodafone şi Cosmote) sau la 7544 (pentru Orange)* şi vei primi cartea prin poştă, cu autograful autoarei! Te vei alege cu o lectură de suflet şi vei ajuta un suflet de copil.

Cartea de suflet_promotie iunie

Promoţia este valabilă în perioada 1-30 iunie 2013, doar pentru comenzile prin SMS, în limita stocului disponibil.

* Tarif: 5 euro+TVA. Include preţul cărţii şi cheltuielile de expediţie în Bucureşti şi în ţară.

Nuami Dinescu: „Ea e mereu veselă şi e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt aşa…”

„M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor că nu sunt ce văd ei, că eu nu sunt Tanţa! Ea e mereu veselă şi e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt aşa…”, spune actrița Nuami Dinescu.

Această carte, apărută sub îngrijirea editurii Cartea de suflet, îşi propune – şi sigur va reuşi! – să o prezinte pe Nuami Dinescu şi altfel decât o ştim cu toţii de la televizor. Ne invită să tragem cu ochiul prin cortină şi să pătrundem în culisele frumoasei, dar şi complicatei vieţi de actor şi de om de televiziune. Ne îmbie să aflăm întâmplări şi vesele, şi amare, să citim poveşti cu tâlc, mărturisiri despre familie şi prieteni dragi, şi ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei îndrăgostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus