miercuri , 4 octombrie 2023

Ion Besoiu transmite îndemnul Vunk: „Este timpul să te întorci. La tine” – VIDEO

Ion Besoiu Vunk

Ion Besoiu va purta mesajul lansat dintr-“Un Nou Univers” de trupa Vunk, în cadrul celui mai mare eveniment multimedia al anului, pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Teaserul concertului Vunk din 7 octombrie descrie prin vocea lui Ion Besoiu, coordonatele dintr-Un Nou Univers, o lume în care visurile şi dorurile se împlinesc”.

„Domnul Ion Besoiu este un om foarte prietenos, care nu a pus nicio barieră între diferenţa de vârstă, experienţă sau stătut. Înregistrarea, cu tot cu perioada de acomodare, nu a durat mai mult de o oră, iar în timpul ăsta ne-a spus multe poveşti de la filmări şi din glumele pe care le făcea dansul cu colegii în teatru, pe vremuri. Este un personaj şi în afară scenei şi are o bunătate şi un respect faţă de cei din jur cum rar mai găsim”.

Radu Beligan, Marian Râlea sau Marius Manole au fost, în anii trecuţi, purtătorii mesajelor care au susţinut spectacolele marca Vunk. „Anul acesta m-am gândit că povestea Un Nou Univers este a vocii domnului Ion Besoiu. Vocea dumnealui are bunătate, asprime, siguranţă, ambiţie, credinţă, îndemn şi dorinţă, iar ăsta este amestecul perfect pentru mesajul nostru –  Este timpul să te întorci. La tine – pentru că un astfel de drum are nevoie de toate atributele de mai sus”, spune Cornel Ilie.

Cât despre alegerea ca, an de an, un mare actor să fie purtătorul mesajului Vunk, liderul trupei explică similitudinile dintre spectacolele lor, de pe scena de concert şi scena sălii de teatru: „Un spectacol aşa cum ne propunem noi să punem în scenă are o doză de tensiune, emoţie, de dramaturgie desprinsă puţin din lumea teatrului. Sunt momente în care se face linişte completă, în care toată lumea este conectată la ce se întâmplă pe scenă. Simt că aceste două lumi se pot întâlni foarte firesc, pentru că sunt două lumi în care, pentru a înţelege mesajele, trebuie să citeşti printre rânduri, să te conectezi cu tot ce se întâmplă pe scenă, nu doar să asculţi nişte piese care-ţi plac în acel concert. Mi-aş dori să pot simţi măcar o secundă din ce simte un actor într-o piesă de teatru”.

Biletele la concertul Vunk „Un Nou Univers” au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară şi online pe www.iabilet.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *