vineri , 8 decembrie 2023

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, împreună pe scena Teatrului Național

CaramitruMalaele

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti găzduieşte, la începutul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei româneşti, Ion Caramitru şi Horaţiu Malaele.

Astfel, una dintre cele mai apreciate producţii teatrale ale momentului, „Caramitru- Malaele, cate’ lună şi în stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB. Cortina Sălii Studio se va ridica în data de 3 noiembrie, la ora 20:00.

Cei doi mari actori vor transforma o seară banală, de luni, într-un moment unic de bună dispoziţie, acompaniaţi muzical de genialul violoncelist Adrian Naidin.

Ajuns aproape de finalul celui de-al treilea sezon, spectacolul de succes „Caramitru-Malaele, cate’n lună şi în stele”, se bucură de participarea masivă a iubitorilor de teatru.

Spectacolul este o excelentă provocare pentru doi maeştri rostitori de versuri, eleganţi şi inteligenţi, care explorează cu umor subtilităţi ale minţii şi colţuri secrete ale sufletului. Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligenţă şi ingeniozitate, răspunsuri pe măsura unui Horaţiu Malaele vulcanic, irezistibil şi plin de umor – demonstraţii de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. „Sunt întâlniri între cuvânt şi sunet. Ambele au aceeaşi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziţionate de la casa de bilete a TNB, Unirea Shopping Center (parter), Librăria Mihai Eminescu sau on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro şi în reţeaua agenţiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER, preţurile acestora fiind de 80 de lei sau de 100 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *