vineri , 18 octombrie 2019

Isabel Allende s-a despărțit de soțul ei, Willie Gordon, după 27 de ani de căsnicie

Allende Gordon

Scriitoarea Isabel Allende a anunțat astăzi că s-a despărțit de soțul său, autorul de romane polițiste Willie Gordon, după 27 de ani de căsnicie.

„După cum s-a scris deja în presă, trebuie să confirm că Willie și cu mine ne-am despărțit. Este foarte trist, pentru că am fost împreună timp de 27 de ani și am împărtășit tot ce a fost mai bun și mai rău în viețile noastre. A fost o decizie atent chibzuită, dar rămânem cei mai buni prieteni, având grijă cu rândul de cățeii noștri, Olivia și Dulce, și ajutându-ne reciproc”, a anunțat scriitoarea chiliană pe pagina sa de Facebook.

Nu este pentru prima oară când Isabel Allende amintește de separarea de soțul său. Aflată în plin turneu de promovare cu noul său roman, „Amantul japonez”, autoarea a dezvăluit într-un interviu recent că ea și Willie Gordon s-au despărțit.

Isabel Allende, în vârstă de 72 de ani, și cel de-al doilea soț al său, fostul avocat devenit autor de romane Willie Gordon, s-au cunoscut în 1988, când scriitoarea se afla în vizită în California. Cei doi s-au stabilit în San Rafael, California, și au lăsat mereu impresia unui cuplu foarte fericit și plin de umor.

Allende a mai fost căsătorită în trecut cu Miguel Frias, tatăl celor doi copii ai săi, Nicolas și Paula, care a murit în 1992, la vârsta de 28 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit de porfirie. Moartea fiicei sale a inspirat-o pe artista chiliană să scrie poate cea mai populară carte a sa, volumul de memorii „Paula”. Nici Willie Gordon nu a fost ocolit de tragedii: doi dintre copiii săi, o fiică și un fiu, au murit din cauza unor supradoze de droguri.

Citiți și ce ne-a declarat Isabel Allende, acum doi ani, în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate. 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus